Loading...

A kórosan fokozott izzadékonyság eredményesen kezelhető. Hónaljtáji izzadás esetén ilyenkor a hagyományos dezodorok nem válnak be, de speciális receptúrájú oldat sokszor kielégítő eredményt ad. Botox-injekciós kezelés esetén a hatás rendkívül meggyőző, akár teljesen leáll az izzadás, de az esetleg megmaradó kevés verejtékezés sem zavaró már a páciensek számára, az nem befolyásolja mindennapi életüket.

Érdemes a kezelést igénybe venni, ha az izzadás olyan fokú, hogy

  • napközben szükséges átöltözni,
  • nem hordható világos vagy szűk ruha, vagy
  • zavarja a munkát ill. a társas kapcsolatokat.

A Botox a tisztított formátumú A tipusú botulinum toxin anyag márkaneve, amely egy, a Clostridium botulinum baktérium által termelt fehérje. A hatóanyag leállítja az idegszálak stimuláló hatását a verejtékmirigyekre.

A beavatkozás során mindkét hónaljban úgynevezett jód-keményítő próbát végzünk, vagyis megfestjük a verejtékmirigyekben gazdag területet. Nagyon vékony tűvel adjuk be az injekciót a hónalj bőrébe, minimális fájdalommal, sok apró szúrással. A hatás 1-2 hét múlva alakul ki, átlagosan 8 hónapig tart. Korlátlanul ismételhető, a kiváltó októl függetlenül minden esetben hatásos, újabb kezelések esetén a hatása hosszabbodhat.

Rendelések

Időpontegyeztetés Miskolcra megelőző hét csütörtöktől: 06-30/ 399-0202  (H-P: 08.30-18.00)​
Interneten bejelentkezést, kérdést nem tudok fogadni, kérésre asszisztensem megadja privát telefonszámomat!