Loading...

Legtöbbünket nem csak a ráncok és a korral járó egyéb elváltozások, hanem a nyak területét érintő változások is komolyan foglalkoztatnak.

Megosztás
  • Alt

Az áll alatti teltség, a toka jelentősen befolyásolhatja a magunkról kialakult képet és negatívan ha az önbizalomra, mivel elfogadott az a téves felfogás, hogy akinek tokája van, az túlsúlyos.

Ezzel szemben a teltebb toka jelenléte bármely testfelépítésnél előfordulhat, genetikai adottság, mely a korral, vagy a súly növekedésével összefüggésben valóban látványosabbá válhat.

Hogyan lehet a kialakult állapoton javítani?

Zsírszívással, esetleg agresszív fogyókúrás módszerekkel, melyek eredménye időleges, vagy korlátozott volt.

Megoldás az injekciós zsírbontókezelés – a műtéti beavatkozással járó hosszadalmasabb gyógyulás (vágások, hegek) nélkül.

A szakember által alkalmazható személyre szabott injekciós kezelés, melynek hatóanyaga megbontja a toka zsírsejtjeit (az áll alatti zsírszövet sejtjeit) a kezelt területen. A lebomlott zsír idővel a nyirokrendszeren keresztül távozik, így csökkenti a toka méretét. Az érintett zsírsejt nem képes regenerálódni, így nem képes többé zsírt tárolni, vagy zsírt termelni. Az eredmény tartós, hiszen a zsírsejtek végleg felszívódnak!

Kinek javasolt?

Azoknak, akik elégedetlenek a tokájuk megjelenésével, mivel az teltebbnek, vagy idősebbnek mutatja őket annál, amik. Akik egészségesen étkeznek és élnek, de a tokájuk mégsem csökken. Akik szeretnék elkerülni a sebészeti beavatkozást ám javítani akarják az áll alatti kontúrjaikat.

A kezelés során a toka és az áll alatti területen kisebb szúrásokkal, tompa végű kanüllel injekciózzák be a hatóanyagot.

Ennek időigénye körülbelül 15-20 perc.

A szúrások száma és a felhasznált hatóanyag mennyisége az elbontandó zsír mennyiségétől függ. A beavatkozást követően duzzanat, pirosodás, esetleg a nyak területén zsibbadás jelentkezhet. Az első kezelés során a zsírbontás beindul, de ennek látható hatása még kevés, ám a követő kezelések során látványos változásra lehet számítani.

Mikorra alakul ki a végleges eredmény?

Általában 3-4 kezelést szoktak igénybe venni. A második kezelést követően már látható a változás, a végső állapot azonban az utolsó kezelést követő 4-6 hétben alakul ki.

Rendelések

Időpontegyeztetés Miskolcra megelőző hét csütörtöktől, Gyöngyösre adott héten hétfőtől: 06-30/ 399-0202 (H-P 08.00-17.30)
Facebookon, interneten kérdést, bejelentkezést nem tudok fogadni. Kérdéseikre asszisztensem telefonon készséggel válaszol, valamint e-mailben elérhető vagyok: drszobeczki@gmail.com

Egri és mezőkövesdi magánrendelésem 2018-ban bezárt.

Miskolc, Dayka G. u. 13/A

Telefonos bejelentkezés alapján hétfő, kedd, csütörtök és pénteki napokon

Gyöngyös, Jókai utca 14.

Szerda délután előzetes telefonbejelentkezéssel.