Loading...

Sokan félnek a műhatástól.

Hozzáértő kézben varázsszerré változik a botulinum toxin.

Megosztás
  • Alt

A botox a dinamikus ráncok kezelésére alkalmazható, amelyeket az arcbőrhöz tapadó mimikai izmok hoznak létre. A mimikai izmok mindig ugyanazon a helyen mozgatják, gyűrik a bőrt, így idővel mélyebb karakterráncokká alakulnak. A legjellegzetesebb dinamikus ráncok a homlok vízszintes ráncai, a szemöldökök közti haragosráncok és a szem körüli nevetőráncok, szarkalábak.

A mimikai izmok működésének korlátozásával megakadályozhatjuk a ráncképződést, és a ráncok mélyülését. A bőr kisimul, a ráncok mérséklődnek vagy eltűnnek.

4-6 hónap után szokott megismétlődni a kezelés, az ismételt botox kezelések hatása mindig hosszabb ideig tart, mivel a ránc alatti szövet regenerálódik, újratermelődik a bőr rugalmasságáért felelős kötőszövet. A kezelt területeken az arc biológiai korához képest megfiatalodik.

 

 

Rendelések

Időpontegyeztetés Miskolcra megelőző hét csütörtöktől, Gyöngyösre adott héten hétfőtől: 06-30/ 399-0202 (H-P 08.00-17.30)
Facebookon, interneten kérdést, bejelentkezést nem tudok fogadni. Kérdéseikre asszisztensem telefonon készséggel válaszol, valamint e-mailben elérhető vagyok: drszobeczki@gmail.com

Egri és mezőkövesdi magánrendelésem 2018-ban bezárt.

Miskolc, Dayka G. u. 13/A

Telefonos bejelentkezés alapján hétfő, kedd, csütörtök és pénteki napokon

Gyöngyös, Jókai utca 14.

Szerda délután előzetes telefonbejelentkezéssel.