Loading...

Amerikában már neve is van a szupergyors szépülés jelenségének: lunchtime surgerynek, azaz ebédidőben végzett szépészeti beavatkozásnak hívják.

Amerikában már évek óta használják az előbb említett kifejezést az olyan gyorsan elvégezhető beavatkozásokra mint a botox kezelés vagy a hyaluronsavas ráncfeltöltés, ajaknagyobbítás.

Megosztás
  • Alt

A feltöltő eljárások kiváló lunchtime surgery típusú keze­lések. Ideálisak azoknak, akik egy-egy mélyebb ránctól szeretnének megszabadulni, az arcvonásaikat szeret­nék hangsúlyozni, vagy dúsabb, kontúrosabb ajkakra vágynak.

 

A feltöltőanyagot kis adagokban pontosan a szükséges helyre kell injekciózni, ahol az kitölti az egye­netlenségeket, simábbá teszi a bőrt. Az egyik legnépszerűbb alapanyag a hyaluronsav, amely a testben egyébként is megtalál­ható természetes anyag, könnyedén lehet injektálni, lidocaint tartalmaznak, így a kezelés során fellépő fájdalomérzetet minimális.

A hyaluronsavas készítmények hatása akár egy-másfél évig is tarthat, ajaknagyobbítás és ráncfeltöltés esetén is.

A kezelést követően kisebb, múló mellékhatások (enyhe bőrpír, duzzanat, égő érzés) jelentkezhetnek az injekció beadásának helyén.

Ezek a mellékhatások általában csak átmenetiek és sminkkel könnyedén elfedhetők.

Rendelések

Időpontegyeztetés Miskolcra megelőző hét csütörtöktől, Gyöngyösre adott héten hétfőtől: 06-30/ 399-0202 (H-P 08.00-17.30)
Interneten bejelentkezést, kérdést nem tudok fogadni, kérésre asszisztensem megadja privát telefonszámomat!

Egri és mezőkövesdi magánrendelésem 2018-ban bezárt.

Miskolc, Dayka G. u. 13/A

Telefonos bejelentkezés alapján hétfő, kedd, csütörtök és pénteki napokon

Gyöngyös, Jókai utca 14.

Szerda délután előzetes telefonbejelentkezéssel.