Loading...

A test a valódi korához képest akár 20 évvel fiatalabb szinten is képes működni.

Dénes Adrienn – vagy ahogy a tengerentúlon mondják: Dr. Denese – Amerika-szerte elismert bőrgyógyász-kozmetológus, akit New Yorkban tízből hét nő ismer, miközben Magyarországon kevesen tudják, hogy ki is ő valójában.

Megosztás
  • Alt

Az amerikai álom Miskolcról indult, ahonnan 24 évesen 40 dollárral a zsebében disszidált a lehetőségek hazájába.

Mára egy több tízmillió dolláros üzleti vállalkozás tulajdonosa, melynek fő profilja az anti-aging típusú bőrfiatalítás.

Ismertségét rendszeresen jelentkező műsorának köszönheti, melyet a QVC nevű, 80 milliós nézettségű csatorna sugároz, és szintén visszatérő vendége az ABC-n látható Good Morning America című magazinműsornak. Számos híresség, például Yoko Ono vagy Donatella Versace is előszeretettel fiatalodik a magyar orvos közreműködésével.

Hogyan lehet szerinte megőrizni a fiatalságot, a jó életminőséget?

- "Amerikában minden arról szól, hogy hogyan nézel ki. Arról senki sem beszél, hogy hány éves, a lényeg, hogy milyen a külsőd.

Nagyon sok áldozatot  kíván az ember részéről, amelyet a legtöbben nem akarnak meghozni. A test a valódi korához képest akár 20 évvel fiatalabb szinten is képes működni. Ehhez napi szinten kell mozognunk, a lehető legkevesebb étkezéssel (nőknek 1200 kcal naponta), sütemények és cukor nélkül, minél kevesebb szénhidráttal, minél több nyers zöldséggel, fehérjével, sok vitaminnal. Fontos, hogy a káros szenvedélyekről is le tudjunk mondani, ne dohányozzunk és ne igyunk."

- "Miskolcon születtem, oda jártam iskolába, azután az Eötvös Loránd Tudományegyetemre kerültem, ahol pszichológia szakon végeztem. Diplomaosztás után hét hónappal ledoktoráltam, ami nem túl gyakori."

 - "Bekerültem a Cornell Egyetemre, ami egy nagyon elit iskola, az első tíz orvosi egyetem között található a mintegy 120 közül."

- "Nagyon szeretek hazajárni, igaz rövid időre, mindössze 3-4 napra jövök, meglátogatom édesanyámat és az unokatestvéremet. Szerencse, hogy nem maradok sokáig, mert akkor biztos nagyon elhíznék, cukrászsüteményt ugyanis csak itt eszem. Ilyenkor minden kedvencemet végigkóstolom, mindenből egyet: dobostortát, puncs mignont, krémest, Rákóczi-túróst, túró rudit."

Rendelések

Időpontegyeztetés Miskolcra megelőző hét csütörtöktől, Gyöngyösre adott héten hétfőtől: 06-30/ 399-0202 (H-P 08.00-17.30)
Interneten bejelentkezést, kérdést nem tudok fogadni, kérésre asszisztensem megadja privát telefonszámomat!

Egri és mezőkövesdi magánrendelésem 2018-ban bezárt.

Miskolc, Dayka G. u. 13/A

Telefonos bejelentkezés alapján hétfő, kedd, csütörtök és pénteki napokon

Gyöngyös, Jókai utca 14.

Szerda délután előzetes telefonbejelentkezéssel.